home over landman schoonmaak specialistische reiniging riolering gevelrenovatie glasbewassing vacatures contact
       
  Over Landman    
  De kern van het bedrijf is onveranderd gebleven. Hier heerst een no-nonsense cultuur. Schouders eronder en een probleem-oplossende houding. We zeggen nooit nee tegen een uitdaging.
       
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
         
  Woord van de directie      
  Een bedrijf waar de deuren letterlijk nooit dicht gaan. Landman is al ruim veertig jaar actief in de schoonmaakbranche verkoopt geen nee, werkt in een open cultuur, 24 uur per dag inzetbaar bij calamiteiten en sluit alleen de deuren in het pand wanneer er vergaderd wordt. “De medewerkers kunnen gewoon bij ons binnenlopen”, vertelt Afke Brink-Landman, directeur van het schoonmaakbedrijf.

Landman is een hecht familiebedrijf, opgericht door Landman senior en in 2005 overgenomen door Afke. Wat begon als eenmanszaak is uitgegroeid tot een bedrijf waar zo’n honderd parttime krachten werken en 25 full-timers dagelijks aan de slag gaan.
  De kern van het bedrijf is volgens directeur Afke onveranderd gebleven. “Hier heerst een no-nonsense cultuur. Schouders eronder en een probleemoplossende houding. We zeggen nooit nee. Iedere dag gaan we gemotiveerd aan de slag. Klantvriendelijkheid en gedrevenheid zijn samen met een dienstverlenende houding belangrijke kernwaarden van ons bedrijf."

“In de loop der jaren hebben we een geweldig team om ons heen verzameld, dat deze waarden ook nastreeft. Daarnaast staan vernieuwing, innovatie en veiligheid bij ons hoog op de agenda. Als er nieuwe machines of middelen op de markt komen, investeren we hierin. Dit heeft er onder andere toe geleid dat we over een prachtig wagenpark beschikken waarmee we oplossingen kunnen bieden voor de meest uiteenlopende klussen.”
 
      Zelfverklaring  
           
Schoonmaakbedrijf
Landman BV
Het Anker 3
9206 AL Drachten
T 0512 517 206
F 0512 540 071
E info@landmanschoonmaak.nl
W www.landmanschoonmaak.nl