Schoonmaakwerk is maatwerk. Voordat onze medewerkers bij u aan de slag gaan, maken we eerst uitgebreid de balans op in het schoon te maken pand.

Werkwijze

We inventariseren het aantal ruimtes en bepalen, samen met de klant, de frequentie van de schoonmaak. Aansluitend brengen we in kaart welke materialen er nodig zijn om uw pand efficiënt schoon te houden. Als klant kunt u rekenen op vaste gezichten op uw werkvloer. Onze medewerkers volgen met enige regelmaat trainingen en cursussen om efficiënt bij u aan de slag te gaan. We zijn een VCA* gecertificeerd schoonmaakbedrijf dat schoonmaak biedt, passend bij het pand en de functie daarvan.

Vloeronderhoud

Aanvullend op de algemene schoonmaak kunt u bij Landman terecht voor hoogwaardige schoonmaak van uw vloer. Indien u een linoleum of marmoleum vloer heeft is regelmatig onderhoud noodzakelijk om de oorspronkelijke glans te behouden. Voor iedere schoon te maken vloer geldt dat we werken met veilige middelen die onschadelijk zijn voor uw tapijt en werkomgeving. Ieder door ons gereinigd tapijt is binnen een half uur vlekkeloos droog. Eveneens kunnen we deze reinigingsmethode toepassen op uw gestoffeerde meubilair.

Bij Landman zijn een aantal rayonleidsters werkzaam welke zorgen voor de dagelijkse aansturing van ruim 150 medewerkers. Daarnaast zorgen ze ervoor dat iedere locatie er piekfijn uitziet.

Contact Offerte

Bij Landman zijn een aantal rayonleidsters werkzaam welke zorgen voor de dagelijkse aansturing van ruim 150 medewerkers. Daarnaast zorgen ze ervoor dat iedere locatie er piekfijn uitziet. De kwaliteit van de schoonmaak wordt onder andere gewaarborgd door de rayonleidsters die periodiek een kwaliteitscontrole uitvoeren. Aandachtspunten die tijdens zo’n controle worden geconstateerd, worden direct besproken met de desbetreffende schoonmaakmedewerkers zodat dit direct opgepakt wordt.

Naast kantoorruimtes, scholen en winkelpanden maken we tevens bouwketen en allerlei galerijen en trappenhuizen schoon. Die laatste zijn gebundeld in routes waar onze medewerkers langs gaan. Daarnaast maken we ook regelmatig schoon op beurzen.

Ruim 95% van onze schoonmaakmedewerkers is in het bezit van het SVS-diploma. Indien een medewerker niet in het bezit is van dit diploma krijgt hij/zij de mogelijkheid deze opleiding te volgen via Landman. Iedere opdrachtgever heeft een vast aanspreekpunt bij Landman. Bij afwezigheid van de desbetreffende rayonleidster wordt dit uiteraard waargenomen door een collega. Het contact tussen de klanten en Landman is heel direct en open.