Door onze jarenlange ervaring weten wij wat een wisselschoonmaak inhoudt, wat reële verwachtingen zijn en welke kwaliteit wij leveren. Inmiddels verzorgen we de wisselschoonmaak op maar liefst 8 vakantieparken verspreid over heel Friesland!

Het schoonmaken en onderhoud van de vakantiewoningen is niet altijd makkelijk en vereist een professionele aanpak. Door goed en zorgvuldig onderhoud kunt u de gewenste kwaliteit en service leveren bij uw gasten. Schoonmaak en hygiëne zijn essentieel voor de uitstraling van uw gehele vakantiepark. De eerste indruk is voor gasten bepalend voor de rest van hun verblijf.

Met een op maat gemaakt werkprogramma maken onze professionals alle gewenste ruimten grondig schoon en zorgen ervoor dat deze op tijd klaar zijn zodat de gasten na het inchecken direct in hun vakantiewoning terecht kunnen. 

Indien er schade en/of storingen worden geconstateerd zal dit direct met u gecommuniceerd worden zodat er direct actie ondernomen kan worden. Op deze manier wordt voorkomen dat uw gasten voor onaangename verrassingen komen te staan.

Bij Landman zijn een aantal rayonleidsters werkzaam welke zorgen voor de dagelijkse aansturing van ruim 150 medewerkers. Daarnaast zorgen ze ervoor dat iedere locatie er piekfijn uitziet.

Contact Offerte

Om de kwaliteit van een woning in een zo goed mogelijke staat te houden is het raadzaam om eens per jaar een grote schoonmaak in de vakantiewoningen uit te laten voeren. Tijdens een grote schoonmaak wordt de gehele woning goed aangepakt: van het reinigen van ventilatieroosters, ontvetten van de oven tot schoonmaken van de meterkast. Samen met u wordt er een werkprogramma gemaakt welke volgens afspraak uitgevoerd zal worden. Niet alleen de binnenzijde van de woning wordt tijdens een grote schoonmaak aangepakt, ook de buitenzijde waaronder glasbewassing en het reinigen van het houtwerk.