Voor reiniging, reparatie en de aanleg van rioleringen is Landman uw professionele partner.

Reiniging

De diameter van afvoerbuizen en riolering verkleint na verloop van tijd doordat vuil zoals vet, haren, zeep en papier zich hechten aan de buizen. Het gevolg hiervan is verstopping of lekkage. Landman zorgt voor een grondige reiniging van uw riolering en afvoer.

De servicewagens van Landman zijn uitgerust met hogedrukreiniging en freesapparatuur waarmee de medewerkers in veel gevallen direct de problemen in de riolering kunnen verhelpen. Door het vuil los te maken en dit volledig te verwijderen, is het probleem langdurig verholpen. Bij onduidelijkheden van de oorzaak van de verstopping, sporen we met een geavanceerd detectiesysteem de verstopping of lekkage op. Met behulp van de gemaakte camerabeelden kan vaak alsnog meteen de juiste oplossing worden geboden.

Ook voor het aanleggen van een nieuwe riolering en/of kleine reparaties kunt u bij ons terecht. We hebben een 24-uurs servicedienst voor aanleg en verstoppingen.

Contact Offerte

Vacuümwagen

Ons wagenpark bestaat uit onder andere een vacuümwagen die we inzetten voor het leegzuigen van vetputten, septictanks, vuilwaterputten, kelders en straatkolken. Zo raken straatkolken niet alleen vol met hemelwater, ook straatvuil vindt vaak zijn weg naar de kolken en dat kan verstoppingen veroorzaken. Met onze spuit-/zuigtechniek kunnen we niet alleen verstoppingen verhelpen, maar ook voorkomen we dat dit probleem zich opnieuw voordoet dankzij het vacuüm zuigen van het vuil.