Ook voor specialistische reiniging bent u bij Landman aan het juiste adres. Met een scala aan apparatuur, schoonmaakmiddelen en -technieken plus een uitgebreid wagenpark kunnen wij iedere klus
op schoonmaakgebied voor u klaren.

Zo werkt Landman al tientallen jaren samen met onder andere woningcorporaties. In opdracht reinigen de medewerkers van Landman woningen die ontruimd worden. Maar meest voorkomend zijn de zogenoemde overgangswoningen die schoongemaakt moeten worden. Daarnaast kunt u ons eveneens inschakelen wanneer er ongewenst (grof)vuil voor uw woning of flatgebouw is achtergelaten.

Veiligheid voor zowel onze medewerkers als de omgeving is iets dat bij Landman altijd de benodigde aandacht krijgt. Veilig en gezond werken vinden wij belangrijk en daarom zorgen we er voor dat hierin structureel geïnvesteerd wordt en verbeterpunten aangepakt worden.

Landman is een VCA*-gecertificeerd bedrijf. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van minimaal het basis VCA-certificaat.

Contact Offerte

Marten Kingma is sinds 1997 werkzaam bij Landman in de tak specialistische reiniging. Misschien wel de meest bijzondere tak van schoonmaak die er te vinden is.

“Het werken bij specialistische reiniging betekent dat ik huizen ontruim en schoonmaak na bijvoorbeeld uitzetting maar ook maken we de zogenoemde lijkwoningen schoon. Huizen waar dus een overleden iemand in is gevonden. Heftig? Ja, maar ik vind het wel heel leuk om te doen, eigenlijk kan het me niet gek genoeg.”

“Zo heb ik ooit eens een huis ontruimd waarin een dame woonde die sinds 1958 al aan het verzamelen was. Niet alleen spulletjes maar ook haar afval, ze gooide niets weg. Er waren wat paadjes tussen de torens troep gecreëerd. Het heeft twee weken gekost om haar huis leeg te ruimen vanwege de grote hoeveelheid aan spullen en afval”, legt Kingma uit.

Lees verder in de brochure