“De kern van het bedrijf is onveranderd gebleven. Hier heerst een no-nonsense cultuur. Schouders eronder en een probleemoplossende houding. We zeggen nooit nee tegen een uitdaging.”

Afke Brink-Landman

Een bedrijf waar de deuren letterlijk nooit dicht gaan. Landman, al meer dan vijftig jaar actief in de schoonmaakbranche, verkoopt geen nee, werkt in een open cultuur en is 24 uur per dag inzetbaar bij calamiteiten. “Het personeel kan gewoon bij ons binnenlopen”, vertelt Afke Brink-Landman, directeur van het schoonmaakbedrijf.

Landman is een hecht familiebedrijf, opgericht door Landman senior en in 2005 overgenomen door Afke. Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een bedrijf waar ruim 150 parttime krachten werken en zo’n 25 fulltimers dagelijks aan de slag gaan.

De kern van het bedrijf is volgens Afke onveranderd gebleven. “Hier heerst een no-nonsense cultuur. Schouders eronder en een probleemoplossende houding. We zeggen nooit nee. Iedere dag gaan we gemotiveerd aan de slag. Klantvriendelijkheid en gedrevenheid zijn samen met een dienstverlenende houding belangrijke kernwaarden van ons bedrijf.”

Welkom bij Landman. De dames van de receptie helpen u graag verder. Voor, tijdens en na uw schoonmaakklus staan zij voor u klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Contact Offerte

“In de loop der jaren hebben we een geweldig team om ons heen verzameld dat deze waarden ook nastreeft. Daarnaast staat vernieuwing, innovatie en veiligheid bij ons hoog op de agenda. Als er nieuwe machines of middelen op de markt komen investeren we hierin. Dit heeft er onder andere toe geleid dat we over een prachtig wagenpark beschikken waarmee we oplossingen kunnen bieden voor de meest uiteenlopende klussen.”

Kan niet, bestaat niet!