Glasbewassing is een onderdeel in de schoonmaak waarin Landman zich eveneens heeft gespecialiseerd. Eenvoudig op de begane grond en op grote hoogte middels innovatieve oplossingen.

Streeploos resultaat

Om de veiligheid te waarborgen wordt er gewerkt met een hoogwerker. En om een optimaal streeploos resultaat te garanderen, heeft Landman geïnvesteerd in een systeem dat ter plekke leidingwater omzet in osmosewater. Hiermee worden alle stoffen als ijzer en kalk uit het water gefilterd waardoor ramen en gevelplaten streeploos schoon worden.

Ons osmose systeem zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen werken. De medewerkers hebben niet langer een hoogwerker nodig om een streeploos schoon resultaat te krijgen.

Contact Offerte

De glasbewassing bij de kinderafdeling van Isala wordt uitgevoerd in speciale werkkleding.

Raymond Brink werkt sinds 2007 als glazenwasser bij Landman. “Een gevarieerde baan met veel vrijheid. Ik maak mijn eigen dagindeling en als het wat drukker is in de gevelreiniging, kan ik daar ook worden ingezet. Veel afwisseling dus.”

“Meestal sta ik op de hoogwerker. Zo werk ik in Zwolle bij Isala Klinieken. Een prachtige klus! Ik vind het een eer om die glazen te wassen. Het is een schitterend gebouw en we zijn allemaal blij met zo’n opdrachtgever in de portefeuille.” Niet alleen Isala Klinieken in Zwolle zorgt ervoor dat Raymond op grote hoogte werkt. Ook reinigt hij de beglazing van diverse flats in en rondom Drachten.

Lees verder in de brochure